Veel ‘flecht op ‘e koai’ tijdens ynrin

Onder grote belangstelling werd woensdagmiddag de nieuwe tuinkas geopend door voorzitter Johannes de Vries en penningmeester Jan Prins van rayon ´de Driesprong´ bij de dagbesteding “De Swaen” te Veenklooster.
Na de opening werd er een vijftal postduiven losgelaten. De kas is gesponsord door de duivenvereniging ´de Driesprong´ uit De Westereen. Na de opening kon men ook een kijkje nemen in het atelier waar diverse zelfgemaakte producten te koop werden aangeboden. Speciaal voor deze dag was er zelfgemaakte jam en courgettes in zoet/zuur. Ook buiten stonden kraampjes met zelfgemaakte producten. Tijdens de ‘ynrin’ kon men genieten van een hapje en een drankje. Voor de kinderen was er een grabbelton, een springkussen en een speelhoekje.

Johannes de Vries en Jan Prins onthullen de naam van de kas

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.