De Swaen staat op de markt tijdens de Feankleasterdei

Zaterdag 29 juni 2013 is er een nieuwe Feankleasterdei, met dit jaar als thema “De Jacht” . Op de Brink en in Veenklooster zal alles in het teken van de jacht staan, met aan het eind van de dag een groot openlucht restaurant dat een heerlijke jachtschotel op het menu heeft staan.
Het programma zal om 13.00 uur beginnen. Er zullen uiteraard marktkramen zijn, maar ook allerlei presentaties in verband met de jacht, zoals: een jachthondenshow, roofvogels, een preparateur, een schietsimulator, fantastisch voor jong en oud, voorlichting door de Koninklijke Nederlandse Jachtvereniging en nog veel meer. De bezoekers kunnen ’s middags ook genieten van hde jachteerlijke hapjes onder andere: ganzenloempia’s, gerookte vis, broodjes beenham, varken aan het spit enz. De maaltijd begint om 18.00 uur. De kosten voor de maaltijd in het openlucht restaurant zijn 10 euro, kinderen 5 jaar en jonger 3 euro.

Reserveren kan via:  www.Veenklooster.com   via Feankleasterdei en er is kaartverkoop bij Dagbesteding De Swaen tussen 10.00 en 16.00 uur ma t/m vr, tel.nr. 0511-441260. Reserveer tijdig in verband met een maximaal aantal plaatsen.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie