Rayon De Driesprong huldigt kampioenen en steunt De Swaen

061 

Naast de traditionele huldiging aan het eind van het duivensportseizoen wordt er jaarlijks een ‘sponsorvlucht’ georganiseerd waarvan de opbrengst bestemd is voor een goed doel.

Dit jaar was het goede doel net als de voorgaande 2 jaren, De Swaen Werk & Dagbesteding in Veenklooster. Er werd dit jaar 875 euro bijeengebracht voor De Swaen maar de Rabobank verhoogde dit bedrag naar 1000 euro, een hele mooie geste. De jeugd van de Swaen was met begeleiding op de prijsuitreiking aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen uit handen van voorzitter Johannes de Vries en penningmeester Jan Prins. Er is dit jaar een wasmachine met droger voor gekocht. Van de opbrengst van voorgaande jaren is een kleine tuinkas gekocht om eigen groenten in te verbouwen en een computer. De sponsorvlucht die tot deze opbrengst leidde, werd gehouden vanaf Heino, op 27 juli j.l.. De winnaar was een duif van Bert Leegsma en de sponsor was J. van der Bij. Hun opbrengst was 70 euro. In totaal werden op deze vlucht 34 prijzen verdeeld. Alle winnaars kregen deze op de feestavond uitgereikt. Onder de winnaars van de prijzen van het seizoen 2013 werd een totaalbedrag van ongeveer 6000 euro verdeeld.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie